نیازهای کودکان

رژیم غذایی سالم برای کودکان

خدمات تن دار نیک
  • مرجع آزمون های آنلاین رایگان
  • شخصیت، ازدواج، روابط، آسیب شناسی
  • فردی، شغلی، تحصیلی، سازمانی و ...
  • ارائه آموزش های صوتی و تصویری
  • ارائه مطالب علمی و روان شناسی
  • گروه سنی کودکان تا بزرگسالان
نکاتی برای والدین – ایده هایی برای کمک به کودکان در حفظ وزن سالم

شما احتمالا درباره آن در روزنامه ها خواندید و آن را در اخبار دیده اید: در دنیا، تعداد کودکان با چاقی در دو دهه گذشته افزایش یافته است. شما ممکن است تعجب کنید: چرا پزشکان و دانشمندان با این روند مشکل دارند؟ و به عنوان والدین یا دیگر بزرگسالان نگران، شما ممکن است بپرسید: ما چگونه می توانیم برای جلوگیری از چاقی کودکانمان اقدام کنیم؟ این مقاله پاسخ به برخی از سوالاتی را که ممکن است داشته باشید، و همچنین منابع برای کمک به حفظ سلامت خانواده خود را فراهم می کند.

چرا چاقی کودکان به عنوان یک مشکل بهداشتی مطرح می شود؟

کودکان مبتلا به چاقی می توانند مورد آزار و اذیت قرار گیرند و بیش از همسالان با وزن طبیعی خود دچار عارضه شوند. آنها نیز بیشتر از انزوای اجتماعی، افسردگی و عزت نفس پایین تر رنج می برند. اثرات این مسئله می تواند به بزرگسالی برسد.

کودکان مبتلا به چاقی در معرض خطر ابتلا به بیماری های مزمن و بیماری های دیگر مانند آسم، آپنه خواب، مشکلات استخوانی و مفصلی و دیابت نوع 2 هستند.

دیابت نوع 2 به طور فزاینده ای در میان کودکان دارای اضافه وزن گزارش شده است. شروع دیابت در کودکان می تواند منجر به بیماری های قلبی و نارسایی کلیه شود.

کودکان مبتلا به چاقی نیز دارای عوامل خطر بیشتری برای بیماری های قلبی مانند فشار خون بالا و کلسترول بالا نسبت به افراد سالم آنها هستند. در یک جمعیت 5- تا 17 ساله، تقریبا 60٪ از کودکان دارای اضافه وزن دارای حداقل یک عامل خطر برای بیماری قلبی عروقی بودند و 25٪ دارای دو یا بیشتر از عوامل خطر بیماری قلبی عروقی بودند.

کودکان مبتلا به چاقی بیشتر از بزرگسالان چاق هستند. این می تواند منجر به مشکلات طول عمر جسمی و روانی شود. چاقی بزرگسال با خطر بالایی از دیابت نوع 2، بیماری قلبی و بسیاری از انواع سرطان همراه است.

چگونه می توانم به عنوان یک پدر و مادر یا مراقب به منظور جلوگیری از اضافه وزن و چاقی کودک کمک کنم؟

برای کمک به فرزند شما در حفظ وزن سالم، کالری را که کودک از غذاها و نوشیدنی ها مصرف می کند، با کالری که کودک شما از طریق فعالیت بدنی و رشد طبیعی استفاده می کند، متعادل سازید.

به یاد داشته باشید که هدف برای کودکان دارای اضافه وزن، کاهش میزان افزایش وزن در طول رشد طبیعی و رشد طبیعی است. بچه ها نباید روی یک رژیم غذایی کاهش وزن بدون مشورت با یک ارائه کننده خدمات بهداشتی قرار بگیرند.

تعادل کالری: کمک به بچه ها در عادات غذا خوردن سالم

بخشی از برنامه تعادل کالری خوردن غذاهایی است که غذای کافی و کالری مناسب دارند. شما می توانید به کودکان کمک کنید تا از طریق عادات غذا خوردن سالم، به دنبال راه هایی برای ایجاد غذاهای مورد علاقه سالمتر و کاهش وسوسه برای خوردن غذاهای غنی از کالری باشند.

عادات غذایی سالم را تشویق کنید.

هیچ خوراکی سالم برای آنها وجود ندارد. برای کمک به فرزندان و خانواده عادات غذایی سالم را به کار ببرید:

مقدار زیادی از سبزیجات، میوه ها و محصولات دانه را تهیه کنید.

شامل شیر یا محصولات لبنی کم چرب یا غیر چربی باشد.

گوشت لاغر، مرغ، ماهی، عدس و لوبیا برای پروتئین را انتخاب کنید.

بخش های قابل اندازه گیری را اداره کنید.

از خانواده خود بخواهید تا مقدار زیادی آب بنوشند.

محدود کردن نوشیدنی های شیرین.

محدود کردن مصرف قند و اشباع چربی.

به یاد داشته باشید که تغییرات کوچک هر روز می تواند به یک دستور العمل برای موفقیت منجر شود!

به دنبال روش هایی برای ساخت غذاهای مورد علاقه سالم باشید.

دستورالعمل هایی که شما می توانید به طور مرتب آماده کنید و خانواده تان لذت ببرید، فقط با چند تغییر می تواند سالم و رضایت بخش باشد.

حذف وسوسه های غنی از کالری!

هر چیزی که شیرین باشد و یا تنقلات مختلف می توانند باعث چاقی شوند و خب وسوسه ناشی از انها غیر قابل انکار است. بنابراین بهتر است مواد غذایی سالم را خریداری کنید و در یخچال خود بگنجانید. در اینجا لیستی از این مواد آورده شده است:

سیب متوسط

موز متوسط

1 فنجان زغال اخته

1 فنجان انگور

1 فنجان هویج، بروکلییا فلفل دلمه ای با 2 قاشق غذاخوری. حمص

تعادل کالری

بخش دیگری از برنامه تعادل کالری این است که فعالیت بدنی مناسب داشته باشید و زمان زیادی را صرف ورزش کردن بکنید.  علاوه بر سرگرمی برای کودکان، فعالیت بدنی منظم نیز دارای مزایای سلامتی فراوان است از جمله:

تقویت استخوانها

کاهش فشار خون

کاهش استرس و اضطراب

افزایش عزت نفس

کمک به مدیریت وزن

کمک به بچه ها فعال می شوند

کودکان باید حداقل 60 دقیقه فعالیت بدنی شدید متوسط ​​را در بیشتر روزهای هفته، ترجیحا روزانه، شرکت کنند. به یاد داشته باشید که کودکان بالغ را تقلید می کنند. شروع به اضافه کردن فعالیت بدنی به روزانه خود کنید و فرزندتان را تشویق کنید که به شما ملحق شود.

برخی از نمونه های فعالیت بدنی شدید متوسط ​​عبارتند از:

 

پیاده روی سریع

برچسب بازی

طناب بازی

فوتبال بازی کردن

شنا کردن

رقص

زمان تحرک کم را کاهش دهید.

علاوه بر این تشویق فعالیت های جسمی، به کودکان کمک می کند تا از اتلاف وقت جلوگیری کنند.  اگر چه زمان آرام برای خواندن و تکالیف خوب است، محدود کردن زمان تماشای تلویزیون شما، بازی کردن بازی های ویدئویی یا مرور وب در هر روز حداکثر 2 ساعت است. علاوه بر این، آکادمی آمریکایی کودکان تماشای تلویزیون را برای کودکان 2 تا 3 ساله توصیه نمی کند. در عوض، فرزندان خود را تشویق کنید تا فعالیت های سرگرم کننده را با اعضای خانواده یا خودشان پیدا کنند که به سادگی فعالیت های بیشتری را شامل می شوند.

 

منبع
مقالات کانون مشاوران
نمایش بیشتر

عظیمی

کارشناس ارشد روان شناسی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
error: