چالش های رابطه و نکاتی که در این خصوص باید بدانید
- مرجع آزمون های آنلاین رایگان
- شخصیت، ازدواج، روابط، آسیب شناسی
- فردی، شغلی، تحصیلی، سازمانی و ...
- ارائه آموزش های صوتی و تصویری
- ارائه مطالب علمی و روان شناسی
- گروه سنی کودکان تا بزرگسالان
چالش های رابطه بخش جدایی ناپذیری از هر رابطه عاطفی است. این چالشها نقش موثری در ایجاد یک رابطه عمیق و طولانی مدت دارند. بنابراین بهتر است مورد استقبال قرار بگیرند.
طبق اطلاعات به دست آمده از تحقیقات توانایی ایجاد یک ارتباط پایدار از نوزادی و اولین تجربههای کودک با پرستار ا که مرتبا نیاز او به غذا، مراقبت، گرما، محافظت، برانگیختگی و تماس اجتماعی را برآورده میکند، آغاز میشود. این روابط با الگوی همذاتپنداری با دیگران عجین شده است. بنابراین اگر نوزاد در کنار مادر خود باشد، از نظر روانی رشد بهتری را تجربه خواهد کرد.
شکست یا موفقیت روابط ما در بزرگسالی به دلایل مختلفی اتفاق میافتد. هر چند دوران کودکی نقش به سزایی در شکلگیری ارتباطات ما در بزرگسالی دارد. اما تمامی این دلایل به دوران کودکی مرتبط نیست. اکثر افراد باید تلاش کنند تا مهارتهای مورد نیاز برای رشد و بهبود روابط عاشقانه را به دست آورند. بنابراین باید با آغوشی باز به سمت چالش های رابطه بروند. زیرا عواملی که رابطه را تهدید میکنند، در صورتی که به درستی شناسایی نشوند، منبع درد و رنج شدید روانی خواهند بود.
تفاوت زوجین یکی از اساسیترین چالش های رابطه
زوجهای بسیاری با سن، قد، وزن، فرهنگ، نژاد یا مذهب متفاوت وجود دارند. این زوجها از کنار هم بودن شاد هستند. اما طبق ارزیابیهای انجام شده همگی بر سر یک امر توافق دارند :
چالش های رابطه که در بیشتر مواقع با آن روبهرو میشوند واقعی اما بیرونی است، نه درونی!
بنابراین میتوان گفت توانایی نادیده گرفتن یا خنثی کردن قضاوتهای دیگران، چه از سمت افراد غریبه و چه بستگان نزدیک، راز خوشبختی پایدار آنها محسوب میشود.
چالش های رابطه : در روابطی که مرد از زن بزرگتر است
اطلاعات به دست آمده نشان میدهد که از گذشته تا هم اکنون در رابطه زوجین معمولا سن مردان از زنان بیشتر بوده است. جالب است که زنان هم معمولا ترجیح میدهند سن مرد کمی بیشتر از آنها باشد. متقابلا مردان هم دوست دارند با زنی ازدواج کنند که چند سالی از آنها کوچکتر است. بنابراین اختلاف سنی زیاد میتواند یکی از چالش های رابطه باشد.
اما زوجهای بسیاری هستند که با وجود فاصله سنی زیاد رابطه خوبی با هم دارند. البته در بیشتر این روابط معمولا سن مرد بیشتر است. یکی از کلیدهای موفقیت این گونه روابط توجه به “سن ظاهری” است.
سن ظاهری در حقیقت سنی است که ظاهر فرد آن را نشان میدهد. این سن به مدل لباس پوشیدن و قیافه ظاهری فرد مرتبط است.
چالش های رابطه : در روابطی که زن از مرد بزرگتر است
معمولا کمتر پیش میآید که در رابطه سن زن بیشتر از مرد باشد. اما این اختلاف سنی نیز یکی از چالش های رابطه است و میتواند به نوعی مدیریت شود.
بسیاری از خانمهایی که وارد این چنین روابطی میشوند، به دنبال فرد جوانی هستند تا چیزهای جدید را با او تجربه کنند. برخی دیگر از این زنان نیز به دنبال آن هستند تا کنترل بیشتری در رابطه داشته باشند.
در مقابل بعضی از مردان جوان نیز مایلند با زن بزرگتر از خود وارد رابطه شوند. زیرا از توجه و تجربه او لذت میبرند. بنابراین مدیریت چالشهای رابطه بیشتر به توافق بین دو طرف مرتبط است.
چالش های رابطه : کلید موفقیت روابط با وجود اختلاف فرهنگی
در بسیاری از مواقع رابطه عاطفی بین دو نفر با فرهنگ مختلف شکل میگیرد. این روابط زمانی موفق خواهد بود که دو طرف آزادانه درمورد مسائلی که ممکن است باعث اختلاف بین آنها شود، صحبت کنند. این مسائل میتواند مربوط به اختلافات مذهبی و سنتهای متفاوت خانوادگی باشد.
اختلاف فرهنگی هر چند یکی از چالشهای رابطه بین زوجین است، اما اگر به درستی مدیریت شود، قابل چشمپوشی خواهد بود.